1393-06-29 12:58
768
0
3062

ماهواره سلاح‌ مهم و تأثیرگذار دشمن در عرصه مقابله با ملت ایران است

حجت‌الاسلام محمودی با بیان اینکه جنگ امروز دشمن جنگ نرم است،گفت:ماهواره یکی از سلاح‌های مهم و تأثیرگذار دشمن در عرصه مقابله با ملت ایران است.

به گزارش گلستان ما ، حجت‌الاسلام غلامحسین محمودی در گفتگویی با خبرنگار رادکانا، با اشاره به نقش و اثرات مخرب ماهواره در زندگی انسان،تأکید کرد: ماهواره از طریق عادت دادن چشم به مشاهده اعمال ناپسند انسان راه در گناه غرق می‌کند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کردکوی مأموریت اصلی شبکه های ماهواره‎ای بیگانگان را دین زدایی و اخلاق زدایی از جوامع اسلامی عنوان کرد و گفت: مبارزه با دین، اخلاق و نظام اسلامی از هر حمله نظامی خطرناک تر است است و آنتن‌های ماهواره‌ای این ماموریت را بر عهده دارند و می خواهند یک نسل را از دین و ارزش ها جدا کنند و سبک زندگی ها را به سوی سبک زندگی غرب ببرند.

وی همچنین با بیان اینکه سهل‌الوصول بودن ماهواره سبب برخی الگوبرداری‌های غلط شده است، اظهار کرد: باید با بهره‌گیری از الگوی ایرانی اسلامی پایه های فرهنگی خود را محکم کنیم و با ترویج این آموزه‌ها، دیگران را نیز در مقابل این آسیب‌ها واکسینه کنیم.

محمودی ادامه داد: ماهواره بر اخلاق، فکر و روح جوانان تأثیرات مخرب دارد، وجود ماهواره در خانواده بر تمام مسائل زندگی اثرگذار خواهد بود و در خانواده‌ها باعث بی عفتی و از همه مهمتر باعث ایجاد مشکلات در روابط زناشویی می‌شود و در نهایت منجر به ازهم پاشیده شدن خانواده ها در جامعه می‌شود که متأسفانه اکثر خانواده ها از اثرات آن بی‌خبرند.

حجت‌الاسلام محمودی در خاتمه یا بیان اینکه دوران جنگ فیزیکی و رودررو به پایان رسیده و دشمن توان فکر تجاوز نظامی به ایران اسلامی را از سر بیرون کرده است، افزود: جنگ امروز دشمن جنگ نرم است و ماهواره یکی از سلاح‌های مهم و تأثیرگزار دشمن در عرصه مقابله با ملت ایران است.

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.